Selecteer een pagina

Vanaf vrijdag september is de doorlopende training “samen op adem” weer gestart

De training is bedoeld voor mensen die even uit de dagelijkse sleur willen om tijd te nemen voor zichzelf. 1x per week 1uur uit je hoofd en op adem komen. In de hectiek van het leven worden we vaak opgeslokt door de alledaagse beslommeringen. Zo zijn er de deadlines, volle agenda, hoge werkdruk, gezin, sociale verplichtingen enz. Zonder dat we er erg in hebben zijn we druk met van alles behalve met onszelf.

De corona crisis heeft ons leven op zijn kop gezet en ons nog alerter gemaakt. Ongemerkt en ongewild nemen fysieke en mentale spanningen toe en dat heeft invloed op ons natuurlijk evenwicht. Al deze gebeurtenissen maken ons waakzamer/alerter en dat is een heel natuurlijk proces. Via ons zenuwstelsel brengen we ons lichaam in een hogere staat van paraatheid en dat helpt ons met de situatie om te kunnen gaan. Maar net zo belangrijk is het om op tijd te ontspannen.

Rustmomenten inbouwen en aandacht geven aan jezelf is dan essentieel voor een gezonde energiehuishouding en het versterken van het immuunsysteem.

Samen op adem is een training voor mensen die op zoek zijn naar meer innerlijke rust en ontspannen levenshouding. Die even uit de dagelijkse sleur willen stappen om tijd voor zichzelf te nemen. Die ruimte willen maken voor zichzelf en hun eigen persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij even uit de dagelijkse stress om te ontspannen en tot je zelf te komen? Dan is dit een uitstekende kans.

Wat gaan we doen – Genieten van de plek en de rust die er is. – Ontspanningsoefeningen. – Rustige en eenvoudige bewegingen. – Bewust leren ademhalen. – Oefeningen voor grotere bewustwording van het lichaam.

Wat gaan we niet doen – Push-ups, set-ups, squats enz. – Moeilijke rek of stretch oefeningen – Ons in het zweet werken – Ingewikkelde exercities – Rennen of joggen.

Wat levert het op – Minder piekeren – Meer ontspanning – Minder stress – Grotere innerlijke rust

Wanneer: elke vrijdag van 09:15 tot 10:15

Aanmelden kan via; – een berichtje naar mijn whatsapp – info@tozen.nl

Ik volg de RIVM richtlijnen dus 1,5 meter is gewaarborgd. Zijn er nog vragen kun je me altijd bellen of appen. Vriendelijke groet, Gerard Toussaint 06-20745116