Selecteer een pagina

vanaf vrijdag 30 september

Beste geïnteresseerden en Qi-gongers,

 Er is nog plek voor de volgende Qigong cursus.

Locatie: Gezondheidscentrum ’t Duifje in Arnhem-Zuid, Oude Huissenseweg 4 (bijna op de grens tussen Noord en Zuid). Heel toepasselijk omdat Qigong over gezondheid gaat.

De lestijden zijn van 20.30-21.45u.

Meld je aan door een mail te sturen aan Houwke@moai.nl als je mee wilt doen met de cursus van 30 september t/m 11 november. Herhalers (gereduceerd tarief, lees hieronder verder) zijn ook van harte welkom!

Sterk staan vanuit ontspanning is in onze maatschappij van wezenlijk belang geworden. Ook voor het ontladen van stress. Bewustzijn en inzicht van de verbinding tussen lichaam en geest helpen hierbij. En het helpt voor je gezondheid!

De nieuwe Qi-gong reeks van 7 lessen is weer gepland! Dat doe ik zo’n twee keer per jaar. Als je mee wilt doen dan hoor ik dat graag zo spoedig mogelijk. Voel je vrij om deze mail door te sturen aan anderen in je (vrienden)kring die mogelijk interesse hebben. Graag zelfs. Vechtkunst ervaring is niet nodig, want Qi-gong is geen vechtkunst. Mocht ik je per abuis gemaild hebben en je van mijn verzendlijst afgehaald wilt worden, geef dat dan s.v.p. aan via een retourmail.

In de periode van 30 september t/m 11 november 2022 start ik op vrijdagavonden (van 20.30u-21.45u) opnieuw een 7-lessenreeks Qi-gong.

  1. 30 sept: start van de lessenreeks
  2. 7 okt
  3. 14 okt
  4. 21 okt: theorieles
  5. 28 okt
  6. 4 nov.: variaties
  7. 11 nov: laatste les in de reeks

De locatie is gezondheidscentrum ’t Duifje, Oude Huissenseweg 4, Arnhem-Zuid (bijna op de grens met Noord).

Neem contact met ons op

9 + 9 =