Selecteer een pagina

Yoga op donderdagavond

Vanaf oktober 2022 is er weer een yogales op de donderdagavond (18:45-20:00) gegeven door Sonja van Zon van Sunshine Sonja. Ze is ook te vinden bij Anna Yoga in Arnhem.

Ze geeft les vanuit de basis van hatha yoga met hier en daar invloeden van andere stromingen. Sonja heeft haar opleiding gedaan bij de Yoga Vedanta in Aalst (België).

De lessen bij Sonja zijn gevarieerd, ze vindt het belangrijk om verschillende opties aan te bieden in de houdingen zodat je zelf kunt ontdekken waar voor jou de uitdaging ligt.

De lessen bestaan uit een introductie vanuit de yoga filosofie of een relevant vraagstuk, losmaakhoudingen, asana’s (yoga houdingen), ademhalingstechnieken en een diepe ontspanning (vaak onder begeleiding van mooie muziek of een visualisatie).

Kom naar de les als je toe bent aan een moment voor jezelf/je Zelf en ervaar hoe je met een openere blik naar het leven kunt kijken.

Wie weet tot ziens op de mat!

(De lessen zijn los te volgen voor €13,- per les of door middel van een strippenkaart van 10 lessen, daarbij zijn de lessen €12,50 per les. Bij interesse, stuur een email naar info@sunhinesonja.com

of kijk op de website www.sunshinesonja.com