Selecteer een pagina

zondag 15 september

 

Mindful Moments op Zondagochtend

Een moment voor jezelf in de natuurlijke stilte van de zondagochtend. Het stille, lege moment tussen de vorige en de volgende week. We doen (begeleide) meditaties en oefeningen. Zittend, liggend en bewegend. In stilte en soms met muziek. Na afloop voel je je ontspannen, leeg en opgeladen tegelijkertijd.

Iedereen kan meedoen, met en zonder meditatie-ervaring. Voor oud-deelnemers aan een mindfulnesstraining is het een fijn moment om weer samen te oefenen of om de draad weer op te pakken. Voor mensen zonder meditatie-ervaring een gelegenheid om vrijblijvend te ontdekken wat het is en eventueel voor je kan betekenen. Het is wel fijn voor jezelf als je makkelijk zittende kleding draagt, en evt. een dekentje bij je hebt om op te zitten of te onder te liggen. Tijdens de les dragen we geen schoenen, dus een extra paar sokken kan ook heel fijn zijn.

Wanneer: 15 september, 20 oktober, 17 november en 15 december

Tijd: van 10.30 tot ca 11.45 uur inclusief afsluiting met een kopje thee

Waar: Gezondheidscentrum Boerderij ’t Duifje, Oude Huissenseweg 4, Arnhem (tussen Arnhem en Huissen).

Kosten: De workshop kost 10,00 euro per keer, bij deelname aan 5 workshops betaal je 8,50 per keer

Aanmelding en meer info: www.wendyderksen.nl, info@wendyderksen.nl of bellen of appen met 06-21593590. Je kunt ook komen zonder je aan te melden. Je bent van harte welkom.

 

Neem contact met ons op

12 + 15 =