Selecteer een pagina

Vanaf  januari 2020 zijn er elke dinsdagavond Hatha yogalessen in het Gezondheidscentrum olv Simone Holstege van Adhara-Yoga.

Simone is fulltime yogadocente en coach en geeft sinds 15 jaar les in yoga en mindful meditatie in Arnhem en omgeving. De lessen in Gezondheidscentrum ‘t Duifje zijn van 18u45 tot 20u00 en 20u15 tot 21u30.

Kosten €10 per les, je schrijft je in voor een seizoen. Inhalen kan op andere dagen op andere locaties. Je bent welkom voor een gratis proefles. Kijk op de website van Adhara-Yoga www.adhara-yoga.nl en schrijf je in of mail Simone@adhara-yoga.nl

Hatha yoga is goed voor lichaam en geest. Aan het einde van de les merk je aan jezelf een ontspannen houding en een stralende open blik. De verklaring voor die verandering is dat yoga-oefeningen het fysieke en energetische lichaam gezond maken. Yoga heft spierspanningen en blokkades op waardoor energie vrijkomt en beter gaat stromen. Je voelt je dan ook energieker. De energie verbindt jezelf met je omgeving. Je raakt daardoor minder afgeleid door tegenstellingen en oordelen. Je voelt juist de verbondenheid met jezelf en met je omgeving. Yoga is dus echt goed voor lichaam en geest!

De lessen zijn gevarieerd en geschikt voor iedereen. Simone geeft oefening in aanspanning en ontspanning, yogahoudingen en dynamische series, meridiaan strekkingen en meditaties.